Mnenja strank

    IgnisCalda res pomaga

Sem Metka, redna uporabnica kreme IgnisCalda, oziroma smo kar vsi v družini, ki pa nas ni malo. Z vnukinjo na čelu jo uporabljamo, ker smo športna družina in velikokrat pride do poškodb npr. gležnjev, rok, rame in hrbtenice, kolen, kolkov…
Za vse to je krema zakon – brez tablet. Vnukinji se pojavlja tudi bolezen laringitis, pa jo nekajkrat na dan namažemo po prsih in hrbtu, pa gre.
Sama sem s pomočjo kreme zelo hitro prebolela hudo vensko trombozo. Mož pa ima težave s koleni in išijasem in prav tako uporablja kremo IgnisCalda.

Pomaga tudi pri zobobolu, glavobolu in ginekoloških težavah.
Jaz pravim da za vsako bolezen rož’ca raste, tu pa za skoraj za vse krema obstaja, samo uporabljat jo je treba.

Priporočam vsakemu, ki ima podobne težave. Pomaga pa tudi pri utrujenosti.
Metka Benedik, 72. Besnica

Kremo IgnisCalda uporabljam že tretje leto.

Z njo si blažim bolečine v kolenu in hrbtenici. Z redno uporabo so bolečine izzvenele, sedaj jo uporabljam le ob večjih naporih čez dan.
Kremo uporabljajo tudi moji domači. Vnuk pri igranju nogometa, hčera pa za blaženje bolečin po celodnevnem stanju v službi.
Uporabo kreme IgnisCalda priporočam tako vsem aktivnim upokojencem, kot tudi mlajšim.
Stater Marija, 68 let. Ptuj

  Po poškodbi rame

Imela sem poškodbo rame in že pred operacijo sem iskala neko kremo, ki bi mi pomagala pri blaženju bolečine.
Iskala sem preparat, ki bi vseboval izvlečke kafre. Po radiu sem zasledila, da obsataja krema IgnisCalda, ki naj bi poleg ostalih sestavin vsebovala tudi to.
V tem obdobju sem kremo uporabljala tudi 5x dnevno in bolečina je bila opazno manjša. Sedaj, ko se je poškodba rame pozdravila, kremo še vedno uporabljam pri prehladu ali pa se mažem tam, kjer se pojavljajo bolečine.
Toplo priporočam vsakemu, ki ima bolečine zaradi kroničnih bolezni.
Fanika Godec
KLUB ZVESTOBE
0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino