O nas

Podjetje SanaAmicus d.o.o. je bilo ustanovljeno 25.03. 2011 v Mariboru in tudi  registrirano pri tukajšnjem sodišču. Ustanovitelja in lastnika podjetja sta direktor Andrej Kokol in prokurist Rade Lečić. Ime podjetja je bilo izbrano z vizijo podjetja ter sestavljeno iz latinskih besed Sana, kar pomeni zdravo, ter drugi del besede Amicus kar pomeni prijatelj. Besedi Sana in Amicus smo združili v besedno zvezo SanaAmicus kar pomeni v ne povsem pravilnem prevodu »zdravo prijatelj«. Vsak, ki se kadar koli sreča s podjetjem SanaAmicus je sprejet in obravnavan kot prijatelj, hkrati pa je tudi dobil novega prijatelja, ki mu lahko v polni meri zaupa.

Podjetje SanaAmicus d.o.o. se trudi vsakomur pomagat in mu izboljšat kvaliteto življenja in prav v tem je bil razlog in namen, da smo izbrali ime, po katerem nas ljudje začutijo, prepoznajo in sprejmejo. Vizija podjetja SanaAmicus d.o.o. in njegovih zaposlenih je pomagat vsakomur, ki se kadar koli obrne ali sreča s podjetjem in izboljšat kvaliteto življenja na pošten in zdravju prijazen način. V podjetju smo vsi zaposleni ljubitelji narave in njene moči, zato so tudi vsi naši izdelki naravni, brez kemičnih dodatkov in stranskih učinkov.

K samemu imenu podjetja smo še dodali poseben slogan »prijatelj na poti do uspeha« kar jasno dodatno poudarja usmerjenost in način delovanja našega podjetja. Vsem, ki se boste kadarkoli soočali (srečali) s podjetjem SanaAmicus d.o.o. zagotavljamo, da vam bomo v najvišji meri prisluhnili in pomagali, v kolikor pa bomo pri tem žal ne uspešni, bomo poiskali ustrezno rešitev, da ostanemo prijatelji naprej, ne glede na nadaljnje sodelovanje.

Brezplačna dostava izdelkov SanaAmicus - ikona

Brezplačna dostava pri
nakupu nad 100 €

Varen nakup izdelkov SanaAmicus - ikona

100% varen nakup

Plačilo izdelkov SanaAmicus - ikona

Plačilo po povzetju z gotovino
ali po predračunu

Hitra dostava izdelkov SanaAmicus - ikona

Hitra dostava povsod
po Sloveniji

KLUB ZVESTOBE
0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino